top of page

Bioscoopsfeer in huis met Jimmy's Popcorn!

Zin in een filmavond met vrienden? Haal de bioscoopsfeer in huis met dé originele bioscoop popcorn: Jimmy’s Popcorn!

Jimmy’s producten staan bekend met hun minder vet, suiker en zout dan gewone popcorn en is van nature rijk aan gezonde voedingsvezels. Dit zorgt voor een smakelijke en overweldigende ervaring.


Naast de welbekende zoete én zoute popcorn, biedt Jimmy's verschillende popcorn-varianten waar je echt van kan smullen!


Zo bevat de Jimmy’s Toffee Popcorn een zoete en zachte toffee smaak en is Jimmy’s Salted Caramel een perfecte combinatie Crunchy Caramel en een snufje zeezout. Zowel de Jimmy’s Toffee Popcorn als Jimmy’s Salted Caramel, is lactose vrij en geschikt voor veganisten!


Ook biedt Jimmy’s Popcorn verschillende popcorn varianten met chocolade! Zo is Jimmy’s Yoghurt Raspberry White Chocolate een heerlijke combinatie van romige yoghurt gemengd met witte chocolade en een twist van framboos. Jimmy’s Milk Chocolate is popcorn omhuld met luxe melkchocolade en Jimmy’s White Chocolate popcorn met luxe witte chocolade.


Met de Jimmy’s Popcorn producten is het elke dag filmavond! Ontdek het brede assortiment aan popcorn bij The Candy Corner.

Ben je van plan om een filmavond te organiseren óf wil je gewoon echt genieten? Koop voortaan je popcorn bij The Candy Corner in Amsterdam of online via onze webshop!

Comments


bottom of page