top of page

Cheetos Mac 'N' Cheese Recept

Iedereen kent de welbekende en heerlijke chips van Cheetos, maar wist jij dat Cheetos sinds kort ook macaroni snacks heeft geïntroduceerd? Hoe gaaf!


Mac ’N’ Cheese is eigenlijk niet meer dan macaroni met een heerlijke kaassaus, maar denk nu aan de overheerlijke kaassaus van Cheetos! Cheetos Mac ’n Cheese doet er ook nog een schepje bovenop door 3 smaken te introduceren: Flamin Hot (extra pittig!), Bold & Cheesy en Cheesy Jalapeno.


Deze Cheetos Mac n Cheese is de perfecte snack of de perfecte avondmaaltijd als je geen zin hebt om lang in de keuken te staan. Binnen een handomdraai heb je namelijk een lekkere maaltijd van Cheetos klaarstaan waar je heerlijk van kunt smullen!


Het is heel simpel. Het enige wat je hoeft te doen is 6 kopjes kokend water toe te voegen en de macaroni 7 minuten te koken. Vervolgens doe je de macaroni in een pan, voegt er 2 eetlepels boter of margarine toe. Als dat eenmaal is gesmolten, meng je een kwart glaasje melk en het kaaspoeder. En voíla: Cheetos Mac and Cheese!Ontdek nu alle smaken:
Comentarios


bottom of page