top of page

De mooiste en lekkerste cadeaus voor mama!

Het is alweer bijna zover: Moederdag! Deze bijzondere dag biedt ons de gelegenheid om onze liefste mama's te bedanken voor alles wat zij voor ons hebben gedaan en hen onder het zonnetje te zetten. Daar hoort natuurlijk ook een cadeautje bij!


Wij hebben verschillende snoepboxen samengesteld en unieke producten geselecteerd waarmee jij je allerliefste moeder kunt verrassen. Met deze cadeautjes zet je ongetwijfeld je mama onder het zonnetje!


Hieronder hebben wij onze favoriete moederdagcadeaus op een rij gezet. Er zit zeker iets tussen om de belangrijkste persoon in je leven te verrassen. Bekijk ze snel!

Onze favoriet: De Red Sweet Lovebox. Deze box bestaat uit een Hershey’s Strawberry reep, mini Nutella, hartenlolly en Skittles Chewies!
Helemaal concept proof: Heart Candy Box. Verras je mama met deze transparante hartenbox bestaande uit 4 verschillende soorten (harten)snoepjes. Deze verse snoepjes zijn in de kleuren rood en roze. Met deze ’Heart Candy Box’ zorg je ongetwijfeld voor extra liefde op Moederdag!
Voor de mama’s die echte snoepliefhebbers zijn, is deze harten snoepbox zeker een aanrader! Deze snoepbox bestaat uit 4 soorten (harten)snoepjes. De mix is samengesteld in de kleuren rood en roze met in totaal 500 gram verse snoepjes!
De Firefly Drink is een verfrissende en natuurlijke vruchtensap die te verkrijgen is in verschillende smaken. De verpakkingen zijn bijzonder mooi en zeer geliefd! Deze vruchtensappen bevatten geen toegevoegde suikers en zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Ideaal om als cadeau te geven, want het flesje kan na consumptie ook nog een gebruikt worden als bloempot!


Lollies are always a good idea! We hebben verschillende hartenlolly’s in ons assortiment opgenomen, waardoor je voor een klein bedrag je mama toch groot kunt verblijden.


Heb je al een keuze kunnen maken? Wij denken van wel!


Veel liefs,


The Candy Corner

コメント


bottom of page