top of page

Een happiness explosion voor jong tot oud!

Iedereen heeft wel eens een verwenmomentje nodig. Onder een verwenmomentje verstaan wij natuurlijk niets anders als SNOEP. Daarom hebben wij de meest heerlijke en kleurrijke snoepboxen speciaal voor jou samengesteld!

De échte snoepliefhebbers kunnen voortaan ook online terecht bij The Candy Corner voor verse én lekkere snoepjes. Wij hebben 4 snoepboxen samengesteld, voor ieder wat wils. Met 10 verschillende snoepsoorten in ieder box, proef je de diverse smaken en geniet je van de overweldigende en afwisselende beleving.


Wil jij jezelf verwennen of iemand een snoepbox cadeau geven? Dit is dan de perfecte manier om iemand te verrassen en een glimlach te bezorgen. Ook een persoonlijk berichtje is mogelijk, als dit in de opmerkingen wordt opgenomen. Kijk snel naar de verschillende snoepboxen en kies jouw favoriet!


Voor degenen die niet kunnen kiezen tussen zoete en zure snoep, hebben wij een mix gemaakt met 5 zoete en 5 zure snoep.

Ben je een échte zure snoepliefhebber? Wij hebben de meest populaire, zure snoepen voor jou samengesteld en in een box gedaan.

Ben je op zoek naar vegetarische snoep? Deze veggie snoepbox is vrij van dierlijke gelatine en een absolute aanraden voor vegetariërs. Met 10 verschillende vegetarische snoep, kan je ultiem genieten van zoet en zuur.

Zoet, zoet en nog eens zoet! Voor de zoete snoepliefhebbers, hebben wij een zoete snoepmix samengesteld met 10 verschillende snoepsmaken. Ontdek het snel

Heb je al een keuze kunnen maken? We zullen met liefde jouw snoepmix opsturen. Heb je een persoonlijke voorkeur voor een andere snoepsmaak? Vraag dit via de mail, we zullen ons best doen om jouw voorkeuren te verwerken!


Stay Sweet!


The Candy Corner

Comments


bottom of page