top of page

Griezelige Halloween Snoep

Halloween is weer in zicht en daar hoort natuurlijk Halloween snoep bij! Ben jij nog op zoek naar Halloween snoepjes, denk aan griezelige spinnen, Amerikaanse candy corn of oogballen snoep? Deze zijn allemaal online te verkrijgen bij The Candy Corner! Onze Halloween snoepjes zijn een lust voor het oog.


Hieronder hebben wij een lijst samengesteld van Halloween traktaties voor jong en oud!


Wanneer we aan Halloween denken, dan denken wij natuurlijk aan oogballen. Deze snoepogen van Trolli zijn individueel verpakt per 4 in een zaak. De oogballen zijn gemaakt van fruitgum en hebben een zure vulling. Tevens zijn ze momenteel super populair op TikTok, dus een ideale traktatie voor kinderen!Ken jij deze Amerikaanse klassieker? Deze Candy Corn snoepjes worden in Amerika tijdens het herfstseizoen gegeten, voornamelijk met Halloween en Thanksgiving. Deze Amerikaanse import Candy Corn snoepjes hebben een romige vanillesmaak en zijn gemaakt van echte honing!
Piratensnoep

Ken je de piratensnoepjes nog van vroeger? Deze kauwgum diamanten zijn een ideale traktatie voor Halloween. Beleef de piratenwereld met deze overheerlijke diamanten!Heb jij al ideeën op kunnen doen voor Halloween? Bekijk hier ons uniek en breed assortiment aan Halloween snoep!


halloween snoep, snoep halloween, griezelige snoep, oogballen snoep, candy corn snoep, halloween traktatie


Comments


bottom of page