top of page

Halloween Snoep bij The Candy Corner

De meest griezelige dag is weer in zicht! Ben je van plan om een feest te geven, maar weet je niet waar je Halloween traktaties kan kopen? Dan ben je op het goede adres, want The Candy Corner biedt een breed assortiment aan Halloween snoep en traktaties!

Halloween is een populaire feestdag in Amerika en wordt steeds vaker wereldwijd gevierd, ook in Nederland. Het festival heeft een lange geschiedenis, maar tegenwoordig houdt het in dat mensen zich verkleden als enge en griezelige figuren, waarbij feestjes worden gegeven en griezelige verhalen worden verteld. Deze feestjes worden compleet gemaakt met snoepjes en traktaties speciaal voor Halloween en deze zijn te verkrijgen in Nederland bij The Candy Corner.


Candy Corn

Candy Corn van Brach’s is een klassieke traktatie voor Halloween. Het is ook wel het synoniem voor een geslaagde avond. Deze snoepjes zijn speciaal voor Herfst en in het bijzonder voor Halloween bedoeld en is een favoriet in Amerika. Candy Corn hebben een zachte textuur met een zoete en rijke smaak en zijn gemaakt met echte honing.

Brach’s is het merk voor Halloween snoepjes en heeft zich hierin gespecialiseerd. Een feest is pas echt compleet met Brach’s Candy Corn snoepjes.

Candy Corn Snoep

Diverse Halloween snoep

The Candy Corner biedt naast Candy Corn ook andere griezelige snoepjes. Denk hierbij aan de enge oogballen of zure snoepjes van Warheads met een griezelige mix van hoektanden, botten en hersenen.

Halloween Snoep

Het assortiment aan Halloween traktaties is breed. Neem een kijk en maak jouw Halloweenfeest onvergetelijk, griezelig en zoet!

Comments


bottom of page