top of page

Japanse snoep en snacks: super kawaii!

Bijgewerkt op: 11 aug. 2021

Als je aan Japanse snoepjes denkt, dan denk je aan super schattige en lekkere snoepjes: wat letterlijk kawaii betekent. Kawaii staat namelijk voor alles wat schattig en lief is. Dit is natuurlijk ook te merken aan de superschattige verpakkingen van alle Japanse snoepjes en snacks; lekker kleurrijk en in verschillende vormpjes.

Kawaii snoep en snacks zijn niet overal te verkrijgen, want deze worden geïmporteerd vanuit Japan. Sinds kort biedt The Candy Corner een breed assortiment aan deze unieke en exclusieve Japanse snoepjes. Zo zijn de welbekende Pocky's, Popin' Cookin Kits, Mochi's, Hello Panda's, Anime's en veel meer te verkrijgen bij The Candy Corner.


Ontdek snel de brede, exclusieve, unieke en kleurrijke aanbod aan kawaii snoepjes en snacks van The Candy Corner!


Pocky is een snack die enorm populair is in Japan; zo populair dat er een nationale dag voor is uitgeroepen. Wat is het nou precies? Pocky is een zoete snack in de vorm van een stokje. Deze stokjes zijn bedekt met een zoete laag topping in verschillende smaken. Denk hierbij een aardbei, chocolade of banaan. De verpakkingen zijn kleurrijk en er zijn vele smaakvariaties te verkrijgen.


Japan staat ongetwijfeld bekend om zijn bijzondere en soms zelfs bizarre trends. De Japanse Popin' Cookin Kits zijn daar zeker een onderdeel van en de laatste jaren enorm populair geworden. Met deze Do It Yourself (DIY) kits kun je je eigen snoepjes en koekjes maken, hoe leuk?! Door poeder en water met elkaar te mengen en diverse molds/vormpjes te gebruiken, krijg je unieke snacks; zoals sushi, hamburger of panda koekjes. Een echte aanrader voor jong en oud! Met deze kits voel je je ongetwijfeld een kawaii chefkok.Japanse Cheetos Chips

Iedereen kent inmiddels de verschillende Amerikaanse Cheetos chips, maar wist je dat er ook Japanse varianten hiervan zijn? Ontdek de unieke en speciale Japanse Cheetos chips in verschillende smaken, zoals Cheetos Smoked Cheese, Cheetos BBQ en Cheetos Corn Cob.


Hello Panda

Hello Panda Cookies van Meji zijn super kawaii koekjes met verschillende vullingen. De verpakkingen zijn bedrukt met schattige Panda's in verschillende kleuren. Deze Panda koekjes zijn te verkrijgen in vele smaken, zoals chocolade, aardbei, kokos en vanille.


Anime

Anime wordt gebruikt om Japanse teken- en animatiefilms aan te duiden. Zo zijn van deze Anime figuurtjes verschillende en exclusieve snoep en snacks te verkrijgen. Zo biedt The Candy Corner speciale snoepjes, snacks en drankjes van Pokemon, Dragon Ball, Kirby en veel meer.

Deze typische Japanse zoetigheid is een unieke ervaring om te eten, maar wat is het nou precies? Mochi is traditioneel gezien een rijstcake, maar niet te vergelijken met de normale cake die wij kennen. Het wordt namelijk gemaakt van een speciaal soort kleefrijst welke eerst tot poeder (meel) wordt vermalen. Deze heerlijke mochi snack wordt voornamelijk gegeten met de Japanse jaarwisseling, zoals wij oliebollen eten. De keuze aan mochi’s is zeer breed bij The Candy Corner Amsterdam. Zo bestaat het assortiment uit Mochi Red Bean, Mochi Fruit, Mochi Green Tea, Custard Mochi Kiwi en veel meer!


Ontdek snel alle Japanse Snoep en Snacks van The Candy Corner en geniet van verschillende smaken die je eerder nooit hebt geproefd!

Comments


bottom of page