top of page

Amerikaanse snoep voor de feestdagen!

De feestdagen staan voor de deur en de zoektocht naar kerstcadeaus is vast alweer begonnen. Het is een periode van gezelligheid, liefde, warmte en wij willen elkaar uiteraard verwennen met cadeaus. Helaas gaat de zoektocht niet altijd makkelijk en hebben we soms inspiratie nodig voor unieke kerstcadeaus. Om deze reden hebben wij smakelijke cadeaus en lekkernijen uit ons assortiment geselecteerd de feestdagen onvergetelijk zoet te maken!


Amerikaanse Kerst Snoep

Amerikaanse snoep is enorm populair zowel onder jongeren als volwassenen, want in Amerika hebben ze een zeer breed en uniek aanbod aan snoepgoed en snacks die wij vrijwel niet kunnen vinden in Nederland. Denk aan verschillende smaken Pringles, M&M’s, KitKats en veel meer. Hierdoor zijn Amerikaanse snoepjes enorm gewild en de perfecte traktatie voor feestdagen die The Candy Corner allemaal beschikbaar stelt voor jou.


Wanneer wij denken aan Amerikaans Kerst Snoep, dan denken wij bijvoorbeeld aan limited editions van KitKat of Snickers, want wie wilt deze unieke smaken nou niet als cadeau krijgen?! Ontdek hier ons brede assortiment aan Amerikaans snoep die leuk zijn om cadeau te doen voor de warme feestdagen!
Kersteditie snoepjes

Diverse merken produceren speciaal voor Kerst snoepjes en chocolade met leuke verpakkingen en een variatie aan smaken. Denk hierbij aan Cadbury, Hershey’s, Sour Patch en veel meer. Dit zijn unieke Kerstsnoepjes die alleen voor de feestdagen worden geproduceerd en beperkt zijn te verkrijgen. Zo is de Snowballs of Winter Wonderland chocoladereep een leuk idee om je familie of vrienden tijdens de feestdagen mee te verrassen. Probeer samen deze speciale smaken uit tijdens de gezellige winterdagen en beleef een heerlijke smaaksensatie.


Snoepboxen voor Kerst

Speciaal voor Kerst stellen wij snoepboxen samen voor de echte snoepliefhebbers. Zo kan je kleurrijke snoepboxen cadeau doen voor Kerst of ook leuk voor thuis om je snoeppot te vullen voor de feestdagen! Keuze is reuze, van zoet tot zuur tot veggie!


Kerstpakketten voor het bedrijf

Ook bieden wij voor bedrijven in grote hoeveelheden kerstpakketten aan die in overleg samengesteld kunnen worden. Denk aan een kerstpakket met Amerikaanse snoep of een kerstpakket met klassieke lekkernijen waar iedereen van houdt. Zo kan je het bedrijfspersoneel of je relaties tijdens de feestdagen verrassen met heerlijke en unieke snoepjes waar iedereen vrolijk van wordt.


Zo hebben wij in 2022 voor New York Pizza in overleg snackboxen mogen samenstellen als kerstpakket! Wij nemen dan stap voor stap met het bedrijf door wat voor kerstpakket wij kunnen samenstellen en leveren dit op locatie! Voor New York Pizza hebben wij onze eigen pizzadozen geleverd gevuld meet heerlijke snoepjes en snacks!Ontdek ons assortiment aan kerstcadeaus en kerstsnoepjes en bezorg jouw familie en vrienden smakelijke feestdagen! Of neem contact met ons op voor speciale aanvragen: info@thecandycorner.nl

Comments


bottom of page