top of page

Monster Energy uit Amerika in Amsterdam

Vraag jij je ook wel eens af waar je de meest unieke en geïmporteerde Monster energiedranken kan verkrijgen? The Candy Corner in Amsterdam biedt een breed assortiment aan Monster Energy uit alle hoeken van de wereld! Zo is het assortiment onlangs aangevuld met Monster Energy uit Amerika en Monster Energy uit Brazilië!


Laten we snel even kijken met welke smaken jij je Monster verzamelcollectie kan aanvullen!


3 nieuwe Monster Energy uit USA

Heb jij ook een Monster Energy collectie? Ontdek dan snel welke nieuwe smaken te verkrijgen zijn in Nederland bij The Candy Corner!


Het assortiment is onlangs aangevuld met:

  • Monster Energy Fantasy Ruby Red: een heerlijke en frisse citrussmaak die je versteld zal doen staan. Na één slok gaat het al je favoriete Monster energiedrank zijn, misschien wel de lekkerste Ultra energy tot nu toe. Met de unieke design is het een mooie aanwinst voor je collectie!

  • Monster Rehab Green Tea: Een energiedrank die niet koolzuurhoudend is en slechts 25 calorieën bevat per blikje. Rehab Monster Green Tea zit vol met elektrolyten, vitamines en plantaardige ingrediënten die geavanceerde hydratatie levert, vermoeidheid vermindert en concentratie verhoogt.

  • Monster Energy Rio Punch: Een gloednieuwe smaaksensatie uit Amerika! Deze energiedrank is een mix van exotische fruitsmaken (papaja en mango), met een vleugje kruiden die volledig is geladen met de wereldberoemde Monster-energiemix. De unieke fles design zorgt voor kleur in je Monster collectie!

Monster Energy uit Brazilië

Heb jij al kennisgemaakt met deze zeldzame en unieke Dragon Monster blikken uit Brazilië? Monster Energy Dragon Ice Tea Peach heeft de goede smaak van perzikthee om een ​​Monster Dragon Ice Tea aan te bieden. Het is licht, verfrissend en bevat weinig calorieën. Monster Dragon Ice Tea Lemon Energy biedt een unieke mix van traditionele ijsthee en de energieboost van Monster, waardoor je de perfecte balans tussen smaak en energie krijgt. Deze 2 Dragon Ice Tea Monster blikken zijn een mooie aanwinst voor je Monster collectie en zijn zeer beperkt te verkrijgen!


Ontdek het gehele assortiment aan Monster energiedranken van The Candy Corner en vul je collectie aan met blikken die je eerder niet hebt gezien! Houd onze pagina in de gaten, want we krijgen regelmatig nieuwe blikken!

Comments


bottom of page