top of page

Taki's Chips in Nederland!

Waarschijnlijk ken jij deze populaire chips al: de welbekende Mexicaanse Taki's Fuego! Deze Mexicaanse import chips is erg gewild en enorm populair in Nederland, maar daarnaast ook zeer schaars.

De Takis Fuego Chips is een opgerolde tortilla chips die behoorlijk pittig is. De originele Taki's smaak heeft een pikante smaak gecombineerd met een vleugje limoen wat zorgt voor een heerlijke belevenis.


Naast de originele smaak, biedt The Candy Corner ook andere smaken van de Taki's Fuego Chips! Zo is de blauwe Taki's (Taki's Blue Heat) momenteel erg gewild. Deze Taki's Blue Heat is te vergelijken met de originele smaak, maar dan zonder een vleugje limoen. De blauwe Taki's zorgt er dan ook echt voor dat je blauwe vingers en een blauwe tong krijgt! Zeker het proberen waard!


Ook biedt The Candy Corner Taki's Huakamole, Taki's Salsa Brava en Taki's Original. Al deze smaken zijn dan ook echt een verslaving voor de pitliefhebbers. De reclame van het merk Takis zegt het al: "Probeer onze smaken niet, want ze zijn verslavend (en gevaarlijk) lekker!"