top of page

THIS IS SWEETER THAN PIZZA

NIEUW NIEUW NIEUW! Deze snackboxen zijn to sweet to handle!

Snack cravings? Bestel dan een snackbox, maar dan een superzoete snackbox: hoe leuk?! Deze kleurrijke snackboxen zijn gevuld met onze meest populaire snoepjes en snacks om jouw feestjes, verjaardagen, borrels, filmavonden en snackmomenten een unieke boost te geven!


Het concept ‘this is sweeter than pizza’’ is de ultieme manier om van jouw snackmomenten een échte beleving te maken.


De snackboxen worden in vier verschillende varianten geïntroduceerd:


Zuur, zuurder, zuurst! Deze zure snackbox is samengesteld voor de échte zure snoepliefhebbers! De box is gevuld met onze meest populaire (Amerikaanse) zure snoepjes om jouw snackmoment een zure boost te geven!


Deze American Snackbox is samengesteld om Amerika even helemaal terug in huis te halen! De box is gevuld met alleen maar Amerikaanse import snoepjes en snacks om jouw snackmoment een American feeling te geven!

Alle 90s kids opgelet! Deze snackbox is gevuld met heerlijke snoepjes van vroeger! Met deze box ga je samen met je vrienden helemaal back to the 90s!


Voor de burgerliefhebbers hebben wij deze snackbox gevuld met maar liefst 44 burgers! Met deze box geniet je van burgers, burgers.. en nog meer burgers!

Deze kleurrijke en unieke snackboxen van The Candy Corner zijn onlangs gelanceerd en nu al enorm populair! Check onze website en kies snel jouw favoriet!


Snacken is nooit meer hetzelfde met de snackboxen van The Candy Corner!

Opmerkingen


bottom of page