top of page

Top-5 Extreem Zure Snoepjes

Zuur, Zuurder, Zuurst! Wie is er nou niet gek op zure snoepjes? Zure snoepjes zijn erg gewild en enkele van deze snoepjes zijn nog bekender geworden door TikTok challenges die viraal zijn gegaan. Nu bestaan er ook extreem zure snoepjes. Om het makkelijker te maken, hebben wij de top 5 zuurste snoepjes voor jou op een rijtje gezet. Probeer ze allemaal uit, als je durft tenminste! Ze zijn allemaal verkrijgbaar bij The Candy Corner in Amsterdam.


#1 Toxic Waste Sour Candy

Liefhebbers van zure snoepjes, be careful, want de Toxic Waste Sour Candy is extreem zuur en een echte test voor je smaakpapillen. Wij dagen je uit om de Toxic Challenge aan te gaan! In het begin ervaar je een zure smaak en als je de middelste laag kunt halen, word je beloond met een zoete smaak. Als je dacht dat het zuurste gedeelte voorbij was, dan word je daarna verrast met een super zure kern. Elke Toxic Waste trommel bevat een assortiment van 5 smaken zoals: watermeloen, zwarte kers, blauwe framboos, citroen en appel. Durf jij deze sour candies aan?


#2 Warheads Sour Booms

Wat dacht je van de Warheads Sour Booms? Laat je niet voor de gek houden, door deze kleine snoepjes want ze hebben een overweldigende smaak. Als je een van deze super zure snoepen in je mond stopt, zul je blij zijn dat ze niet groter waren! Bij het eten van Sour Warheads lijkt het wel oorlog op je tong, want daar danken deze explosief zure smaken hun naam aan. Dankzij de handige flip-top box zijn deze Warheads perfect om overal mee naar toe te nemen, zoals op een roadtrip. Hoeveel Warheads kun jij aan?‎


#3 Warheads Extreme Sour Hard Candy

Liefhebbers van zure snoepjes, even jullie aandacht. De Warheads Extreme Sour Hard Candy zijn namelijk extreem zuur! Warheads danken hun naam aan de explosief zure smaken die vrijkomen tijdens het eten van deze snoepjes. Het lijkt wel alsof je tong op ontploffen staat, maar je zult zo genieten van deze zure oorlog, dat je steeds zult verlangen naar de volgende oorlog op je tong. Dus ga je gang, daag jezelf en je vrienden uit om te zien wie de koning van zure snoepjes is!


#4 Sour Smog Balls

Zijn de Sour Smog Balls echt zo zuur, zoals de fans het beschrijven? Probeer ze eens uit en het zuurgehalte van deze snoepjes zal je zeker een zuur gezicht doen trekken, maar dat is niet erg, want je zult genieten van de heerlijke smaak! De Smog Balls zijn knapperig en super zuur aan de buitenkant, en zuur en taai van binnen. De leuk gekleurde zure ballen komen in de smaken: limoen, kers, aardbei, citroen, blauwe framboos en druif. Sour Smog Balls Candy is zeker weten een zuurtje voor de dapperen onder ons.


#5 Sour Patch Kids Extreme

Ben je al bekend met onze Sour Patch Kids Extreme snoepjes? Deze extreem zure snoepjes hebben een heerlijk betoverende smaak! Ze zijn eerst erg zuur, maar dan veranderen ze in zoete lekkernijen. Ze verdienen dus zeker een plaatsje op onze Top 5 lijst van zuurste snoepjes. Met een gewicht van 99 gram zijn deze Sour Patch perfect om met familie en vrienden te delen. De Sour Patch snoepjes zijn nog zuurder dan het origineel, maar ze hebben dezelfde fruitige smaken! De fruitsmaken zullen jou een fris en fruitig gevoel geven. Ze zijn razend populair in Amerika, en nu ook gewoon in Nederland verkrijgbaar.Ga de zure uitdaging aan met jouw vrienden of familie en bestel deze top 5 zuurste snoepjes allemaal bij The Candy Corner!

Comments


bottom of page